Oldal kiválasztása

Hogyan hozz ki még többet a Facebook hirdetésekből?

Hogyan hozz ki még többet a Facebook hirdetésekből?

Haladó hirdetési megoldások a Power Editortól a legfontosabb remarketing megoldásokig.

Gyere el megújult tematikájú, haladó hirdetési tréningünkre!

Ha már használsz egy ideje Facebook hirdetéseket, tudod, hogy milyen lehetőségeket rejt ez a rendszer.
Nem csak arra jó, hogy a csökkenő eléréseket pótolja, hanem arra is, hogy egyedülálló módon tudjuk megszólítani azt az 1,8 milliárd embert világszerte, akik órákat töltenek el naponta a közösségi hálózatban.

De ha már hirdetsz egy ideje Facebookon, akkor azt is tudod, hogy folyamatos megújulásra van szükség.
Olyan gyorsan fejlődik a rendszer, olyan sűrűn jönnek ki új funkciók, olyan sűrűn változnak az algoritmusok, hogy rendszeresen frissíteni kell a tudást.
Nem elég sokáig az, ami egyszer bevált.
Nem elég a bejegyzés kiemelés, nem elég egy-két típus használata a hirdetéskezelőben vagy a Power Editorban.
Ráadásul a naprakész tudás mellett biztos alapokra is szükség van.
Aminek a segítségével a későbbi újdonságokat is be tudod illeszteni a hirdetési rendszeredbe.
Ami pedig különösen jól jön, az az inspiráció, amit mások példájából és egy szakértő közösségből meríthetsz.

Újdonságok, új hirdetési formátumok, a régi formátumok új alkalmazása, bevált módszerek, újszerű megközelítések, erős alapok: erről szól a Közösségi konditerem haladó Facebook hirdetés képzése.

“A Haladó tréning tényleg beváltja, amit ígér: áttekintést ad a Facebook hirdetési rendszerét érintő legfontosabb újdonságokról, érthetően összegzi a szerepüket és működésüket, inspirációt ad a használatukhoz. Ezen a területen nem lehet hátradőlni, mert ami tegnap bevált, az pár hónap alatt elévülhet, de itt lehetőségem van jó fej társaságban, egy napon keresztül gondolkozni a példákon és teleírni a noteszt az ötletekkel.”
Bálint Dávid, Szöveglabor kommunikáció

karacsony-ws-jelentkezes-gomb-2

Nézd át, miért érdemes eljönnöd, ha már kezelsz hirdetéseket!

1. Ha már hirdetsz egy ideje Facebookon, és szeretnél még jobb eredményeket elérni, itt a helyed, mert új ötleteket, inspirációkat kapsz, és lesz lehetőséged tanulni mások eseteiből.

2. Ha pedig úgy hirdetsz, hogy nem vagy elégedett, akkor mindenképpen gyere el, mert pontosan, rendszerezetten megtanulod melyik hirdetési megoldás hogyan működik, melyik trükk mire jó, milyen módszerekkel tudsz igazán hatékony lenni.

3. Több cégnek kezelsz hirdetéseket?
A tréningen sok szó lesz azokról az eszközökről, amikkel egyszerűsíteni lehet az ilyen munkát. Business Managertől a Power Editorig: a napi rutintól az adminisztrációig kapsz ötleteket arra az esetre, ha több cégnek különböző kampányokat kell kezelned.

4. Gyorsítani szeretnél a munkádon?
A Facebook hirdetési rendszerében nagyon sok időt lehet feleslegesen eltölteni, pedig apró trükkökkel gyorsan lehet létrehozni és kezelni hirdetéseket.
Hidd el, nem mindegy, hogy naponta 10 percet, vagy fél órát töltesz hirdetések ellenőrizgetésével!

5. Szeretnéd megismerni a legújabb megoldásokat?

 • Canvas hirdetés,
 • Lead gyűjtő hirdetés,
 • Remarketing stratégiák
 • Aktivitás alapú célközönségek,
 • Messenger hirdetés,
 • Új videó hirdetési megoldások.

csak néhány dolog az utóbbi időszakból.
Ezekről biztosan szó lesz, de a tréning naprakész, mi pedig igyekszünk kipróbálni mindent az elsők között, így ha addig lesz valami újdonság, arról is mindent megtudsz, amit csak lehet.

6. Olyan folyamatok, amik segítségével a Facebookot eredményesen tudod integrálni a céged marketing rendszerébe.
Hiszen a Facebook önmagában nem elég.
AdWords, hírlevél, YouTube, weboldal, szórólap, és sok más marketing eszköz kell a sikerhez.
Haladó tréningünkön megmutatjuk, hogyan csináld.
A folyamatok felépítéséről, célzási lépcsőkről, remarketing rendszerekről részletesen beszélünk, mert sok cég esetében ez a siker záloga.

7. Gyakorlati bemutató
A tréningen több megoldást gyakorlatban mutatunk meg. Élőben végigvezetünk a különböző beállításokon és a lehetőségeken.
Együtt nézzük meg, hogyan lehet létrehozni több különböző weboldal kattintás hirdetést az egy képestől a karusszelen át a videós kreatívig.
Együtt állítunk be egy Lead gyűjtő hirdetést és a hozzá tartozó űrlapot.
Végigvezetünk egy remarketing folyamat beállításán a weboldaltól a remarketing lista elkészítésén át a hirdetés létrehozásig.
Ezeknek a gyakorlatoknak egy része ráadásul Power Editorban fog történni, így ezt a rendszert is részletesen megismered a tréningen.
Be fogunk mutatni egy konkrét korábbi kampányt is, hogy lásd az A/B tesztek, a kreatívok, a landing page-ek felépítését és a velük elért eredményeket is.

A Közösségi konditerem haladó Facebook hirdetési tréningen a professzionális megoldásokról lesz szó. Olyanokról, amire akkor van szükséged, ha már hirdetsz egy ideje, és új ötletek, inspirációk kellenek a továbblépéshez.
De ha több cégnek kezelsz hirdetéseket, ha sok kampányt futtatsz, akkor is itt a helyed, hiszen azokról a Power Editortól a Business Manageren át az olyan speciális megoldásokról lesz szó, mint a dinamikus termékhirdetések, a Messenger hirdetések, vagy a remarketing stratégiák.

velemenyek-wordcloud-lajkInspiráció, ötletek, tapasztalatmegosztás, profi eszközök, rutinos hirdető társaság…
Ha erre van szükséged, nem hagyhatod ki a Közösségi konditerem haladó Facebook hirdetések tréningjét!
Ha  már rutinos hirdető vagy, az alapozó tréningen olyan újfajta szemléletekkel és trükkökkel ismerkedhetsz meg, amiket még a legtöbb profi sem használ.

Szükséged van a profi tudásra, de úgy érzed, még nem vagy haladó szinten?
Ne csak a haladó tréningünkre gyere el! Válaszd a haladó tréning + online tréning csomagot!
Így a tréning előtt megismerheted a legfontosabb alap tudnivalókat közel 10 órányi online oktató anyag formájában. A haladó trénigen pedig még mélyebbre merülhetsz a lehetőségekben.

karacsony-ws-jelentkezes-gomb-2

Mire számíthatsz, ha eljössz a tréningre?

Egy nagyon intenzív napra 9-től délután ötig, ahol a tanuláson és a fejlődésen kívül semmire sincs gondod, hiszen a wifi mellett teljes ellátást kapsz, a tematika pedig a szintnek megfelelően megy végig a hirdetési rendszeren.

“Ha tényleg érdekel, és tényleg jól, jobban akarod csinálni a bármit, amit a FB-on csinálsz, feltétlenül menj el egyszer (aztán megint, és megint… 🙂 ) erre a tréningre.”
Valda Noémi, RubberCube Kft.

A haladó tréning programja:

 • 9:00-10:30: Stratégia, alapok, Facebook hirdetési újdonságok, Business manager használata
 • 10:40-12:20: Power Editor bemutatása, weboldal forgalom terelő hirdetések gyakorlatban
 • 13:10-14:20: A remarketing alapjai, saját célközönségek használata, konverzió követés, dinamikus remarketing
 • 14:30-15:40: Remarketing folyamat felépítése a gyakorlatban, célzási lépcső, Lead hirdetés felépítése a gyakorlatban
 • 15:50-17:00: Licit stratégiák, hirdetés optimalizálás, marketing folyamat stratégiák Facebook hirdetéssel kiegészítve

+ végig gyakorlati tippek, számok és példák
+ azok az újdonságok, amikről ma még nem tudunk (mert nem vezette be még a Facebook, de a tréningek idejében már ismerni fogjuk.
+ a tréning anyagát megkapod másnap PDF-ben
+ konzultációs lehetőség az oktatóval a szünetekben és a tréning után a helyszínen
+ a résztvevők belépést nyernek a Közösségi konditerem zárt Facebook csoportba, így a kérdéseiket a tréningek után is feltehetik
+ aki egy tréningen részt vett, az a következőkre már kedvezményesen jöhet el
+ ellátás egész napra

Kinek szól a haladó tréning?
Ha már hirdetsz egy ideje, és az alapokkal tisztában vagy, mindenképpen itt a helyed!
Ha még nem kezeltél hirdetést, még ismeretlen terület előtted a Facebook hirdetési rendszere, akkor is eljöhetsz, de jobban fogod tudni az egész nap anyagát, ha előtte elvégzed az online tréninget.
Ha viszont rendszeresen kezelsz hirdetést, vagy a cégednél a kollégák futtatnak összetett kampányokat, ha más cégeknek kezelsz hirdetéseket, ha érdekelnek a legújabb, legprofibb Facebook hirdetés kezelési megoldások, akkor ez a képzés Neked való!

karacsony-ws-jelentkezes-gomb-2

Ki tartja a tréninget?

Lévai Richárd közösségi marketing specialistaA Facebook hirdetések gyakorlati lépésein Lévai Richárd a Közösségi kalandozások című Facebook marketing könyv szerzője, a kozossegikalandozasok.hu blog írója fog végigvezetni.
Richárd 2000 óta foglalkozik online marketinggel, Google Adwords hirdetésekkel 2008-tól Facebook hirdetésekkel pedig 2010-től dolgozik, Facebook hirdetésekről két éve tart tréningeket.
Csapatával kis- és középvállalkozások és multinacionális cégek közösségi kampányait és hirdetéseit kezeli. Tréningsorozatán és a különböző konferenciákon tartott előadásain már több ezer ember ismerkedett meg a közösségi marketing előnyeivel.


A Közösségi konditerem képzéseken belül 2012 januárja óta foglalkozunk hirdetésekkel, az első önálló hirdetési tréninget pedig 2012 nyarán tartottuk.

Azóta nem volt két ugyanolyan tréning, hiszen mindig a legaktuálisabb hirdetési megoldásokat, trükköket és tapasztalatokat osztjuk meg a résztvevőkkel úgy, hogy közben azt a nélkülözhetetlen alapot is megkapják, amivel a későbbiekben is magabiztosan tudják kezelni a Facebook újításait.

“Sok facebook-kal kapcsolatos tréningről hallani. Amin eddig részt vettem, az felületes így utólag az RG Stúdió tréningjéhez mérten. Engem Lévai Richárd naprakész blogja, alapos, körültekintő bejegyzései győztek meg arról, hogy ezt a tréninget meg kell hallgatnom. Nagyon elégedett vagyok az előadással. Pörgős volt. Elsősorban azoknak ajánlanám, akik már legalább egy kicsit belelátnak a facebook hirdetések világába, s azt magasabb szinten szeretnék alkalmazni.”
 Bruchmann Zsuzsa, Cégvezető, Makadémia Kft.

A Közösségi konditerem Facebook hirdetések tréningein tehát mindent megkapsz ahhoz, hogy a Facebook jelenlétedet eredményes hirdetési megoldásokkal tudd megtámogatni.
Áttekintést a hirdetési rendszerről, célzási módszereket, praktikus megoldásokat.
De a legfontosabb, hogy mindezt gyakorlati oldalról megközelítve, életből vett példákon keresztül bemutatva.
Mert ez a legfontosabb: tudd meg, hogyan érnek el sikereket mások, hogyan növelik a konverziót, hogyan csökkentik a hirdetési költséget!

Erről szól  a haladó szintű a Facebook hirdetési tréning.

Közösségi konditerem Facebook hirdetési tréning információk

Haladó Facebook hirdetési tréning:

Időpont: 2017.05.25. 9-17 óra
Helyszín: Ádám Villa – 1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a.
Ellátás: szünetekben frissítő és kávé,  meleg ebéd.
Létszám: kiscsoportos tréning, maximum 35 fő.
Szint: haladó (alap hirdetési ismeretek ajánlott)

Részvételi díj az egész napos rendezvényre ellátással együtt: 45.000,- Ft + Áfa

Jelentkezz időben, mert aki 2017.05.15. hétfő 12 óráig jelzi részvételi szándékát, az nettó 38.000 forintos áron vehet részt az egész napos szemináriumon.

Amennyiben egy cégtől két embernél többen jelentkeztek a tréningre, úgy a harmadik személytől kezdve mindenkinek fejenként  bruttó 5000 Ft-os kedvezményt biztosítunk  a tréning teljes díjából.

“Sok hasznos technikai dologra rávilágít, így még az is tud tanulni és profitálni belőle, aki rendszeresen kezel Facebook hirdetéseket és a már meglévő tudását szeretné tökéletesíteni.”
Bertók Veronika, HD marketing

Szeretnél komplex tudásra szert tenni?

A Haladó Facebook hirdetési tréning mellé válaszd a Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? című könyvet is egy csomagban!
Így mindig kéznél lesz a stratégiai segítség és rengeteg hasznos tipp, hazai tapasztalat a hirdetési rendszerről, az élő oktatáson pedig tovább mélyítheted a tudásod a Facebook hirdetésekről!

A jelentkezés lezárult.

[sta_anchor id=”jelentkezes”]

A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt a rendelésed részleteiről.
A díjat kérjük, hogy 3 munkanapon belül egyenlítsd ki, mert a jelentkezést csak így tudjuk elfogadottnak tekinteni.
Az elektronikus számlát az átutalást követően az általad megadott E-mail címre küldjük.

161114_RG_STUDIO_logo A tréning szervezője az RG Stúdió Kft.
Ügyfélszolgálatunk a következő elérhetőségeken áll bármilyen kérdésben a segítségedre:
Telefon: 30/539-3556
Fax: Digitalizált formában az e-mail címünkre várjuk a küldeményeket!
e-mail: [email protected]

A jelentkezés megrendelésnek számít.
Lemondási feltételek: a jelentkezés a tréning előtti 7. munkanapig mondható le, ekkor a tréning teljes befizetett díját visszatérítjük. A tréning előtti 6. munkanaptól a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.
A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezés bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt)
A jelentkezéssel elfogadod az adatvédelmi feltételeket.

A www.kozossegikonditerem.hu weboldal adatkezelője és tárhely szolgáltatója RG Stúdió Kft. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH- 03135-0001 Impresszum

Utóirat

A Facebook hirdetéseket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Segítségükkel megtöbbszörözhetjük a kampány vagy a kommunikáció sikerét. De csak akkor, ha jól használjuk ezt a rendszert.
Ha jól használjuk a Facebook hirdetéseket, elérhetjük, hogy

 • több forgalmat vigyünk a weboldalara,
 • egyszerűbb legyen a hirdetések kezelése,
 • jobbak legyenek a konverzióink,
 • eredményesebb legyen a többi marketing eszközünk.

Szeretnéd ezeket elérni? Akkor gyere el a haladó Facebook hirdetések tréningre, ahol részletesebb bemutatjuk a Facebook hirdetéseket a többi online marketing folyamattal összefüggésben!

“Nagyon hasznos volt, és rengeteget tanultam! Ma egész délelőtt a tegnap tanultakat ültetem be a gyakorlatba, és iszonyatosan jó!”
Doszpod Mónika, DominoStudio

Jelentkezz most!

Mi szeretjük a sütiket (akkor is, ha azok követnek minket)! ;-)

A sütik biztosítják ugyanis a weboldalunk hatékony működését, és azt is, hogy a marketingünk korszerű legyen. Ez persze nem csak nekünk jó, hanem Neked is. Így tudunk például megvédeni attól, hogy ne zaklassunk felesleges reklámokkal, ha kiderült, hogy nincs rá szükségd.
Éppen ezért ezen a weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked. Itt tudod őket megváltoztatni, átnézni az adatkezelési tájékoztatónkat. Későbbiekben, ha bármikor szeretnél változtatni, az alsó sarokban található fogaskerékre kell kattintani hozzá.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk minél személyreszabottabb élményeket és szolgáltatásokat nyújta a weboldaliunkon és ezen túl. Ezért használunk un. sütiket és követőkódokat. Ezek egy része, amik a rendszer üzemeltetéséhez szükséges, azonnal elindul, egy másik részét viszont Te tudod szabályozni ezen a felületen az egyes kategóriákban. További információkat az adatkezelési tájékoztatónkban találsz. Arra kérünk, segístd munkánkat, és kattints az [ÖSSZES ENGEDÉLYEZÉSE] gombra!

A weboldal rendszerének működéséhez szükség van különböző beépülő modulokra és megoldásokra. Ezekhez tartozó sütiazonosítók találhatók itt.

 • wordpress_logged_in
 • wordpress_sec
 • wordpress_test_cookie

 • _dc_gtm_

__cfduid PHPSESSID

 • wordpress_gdpr_allowed_services
 • wordpress_gdpr_cookies_allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined

gtm_auth gtm_debug gtm_preview

 • _ga
 • _gat
 • _gid

Összes tiltása
Összes engedélyezése