Facebook és Instagram Hirdetéskezelés Szuperhatékonyan
Tippek és trükkök azoknak, akik többet szeretnének kihozni
Facebook és Instagram hirdetéseikből,
még akkor is, ha nem online guruk

Webinárium Lévai Richárd és a Liftup Akadémia szervezésében

Facebook és Instagram Hirdetéskezelés Szuperhatékonyan

Tippek és trükkök azoknak, akik többet szeretnének kihozni
Facebook és Instagram hirdetéseikből,
még akkor is, ha nem online guruk

Webinárium Lévai Richárd és a Liftup Akadémia szervezésében

Meguntad, hogy bejegyzéskiemeléseid néhány lájkon kívül sem vásárlókat, sem más mérhető eredményt nem hoznak?

Elveszettnek és bizonytalannak érzed magad a hirdetési megoldások erdejében?

Lépj szintet Facebook és Instagram hirdetéseiddel! Fordítsd az eddig eredménytelenül elköltött összegeket valódi konverziókra!

Legyél olyan, aki magabiztosan ér el sikereket Instagram és Facebook hirdetések segítségével!

Meguntad, hogy bejegyzéskiemeléseid néhány lájkon kívül sem vásárlókat, sem más mérhető eredményt nem hoznak?

Elveszettnek és bizonytalannak érzed magad a hirdetési megoldások erdejében?

Lépj szintet Facebook és Instagram hirdetéseiddel! Fordítsd az eddig eredménytelenül elköltött összegeket valódi konverziókra!

Legyél olyan, aki magabiztosan ér el sikereket Instagram és Facebook hirdetések segítségével!

Facebook és Instagram Hirdetéskezelés Szuperhatékonyan Webinárium

Az előadó: Lévai Richárd
Időpont:
2021. március 04. 09:00-12:30
Szint: kezdő-középhaladó

Jelentkezz, és webináriumunkon megtudod, hogy milyen eddig kiaknázatlan lehetőségeid vannak a Facebook Hirdetéskezelőjének használatában!

Tippek és trükkök azoknak, akik többet szeretnének kihozni Facebook és Instagram hirdetéseikből, még akkor is, ha nem online guruk.

Ismerd meg lépésről-lépésre, hogyan futtathatsz Facebook és Instagram hirdetéseket egyszerűen!

Jelentkezz webináriumunkra, és hazánk vezető közösségi média szakértőjétől tanulhatod meg a Facebook Hirdetéskezelőjének a működését.
Gyakorlati példákon át, lépésről-lépésre bemutatva, hogyan tudod kihozni a legtöbbet hirdetéseidből, miként tudod növelni hirdetéseid hatékonyságát és lerövidíteni a hirdetéskezelésre szánt időd.

Elsajátíthatod azt a tudást, amivel magabiztosan és tudatosan hirdetheted termékeidet/szolgáltatásaidat.

Tudd meg, milyen hirdetési formátumok segítik leghatékonyabban a céljaidat!

Megismerheted a marketingcéljaidhoz leginkább passzoló hirdetési formákat. Hatékonyabban fogod tudni megcélozni és elérni a számodra potenciális vásárlókat a Facebook és Instagram hirdetésein keresztül és képes leszel saját magad menedzselni hirdetéseidet.

Megmutatunk olyan hirdetési trükköket is, melyekkel könnyebben tudod weboldaladra irányítani a leendő ügyfeleidet.

Tanuld meg, milyen módszerekkel csökkentheted a hirdetéskezelésre fordított időt!

Mivel tudjuk, hogy az időd a legdrágább kincseid közé tartozik, így kiemelten foglalkozunk olyan megoldásokkal, melyekkel gyorsíthatod a napi hirdetéskezelési munkád. Így több időd marad más munkafolyamatokra, akár vállalkozásod fejlesztésére.

Értsd meg az eredményeidet és kezdd el használni a remarketinged!

Megismered azokat a lehetőségeket, melyek segítségével saját magad ellenőrizheted hirdetéseid hatékonyságát. Ezen eredmények mentén sokkal könnyebben tudod majd felállítani jövőbeli hirdetési stratégiád, hatékonyabban tudsz majd hirdetni, és optimalizálni tudod a hirdetési költségkeretedet

Elindítunk a haladó Facebook hirdetések irányába – bepillantást adunk a Facebook remarketing alapjaiba. Jelenleg ez az egyik legnépszerűbb haladó hirdetési technika, mellyel sokat javíthatsz hirdetéseid eredményességén.

Kinek szól ez a webinárium?

Fél napos képzés a Facebook Hirdetéskezelő hatékony használatáról azoknak, akik szeretnék megismerni milyen szenzációs lehetőségek vannak a bejegyzéskiemelésen túl.

 Akár kezdőként, akár haladóbb hirdetőként is érdemes jelentkezned előadásunkra!

 • Gyere el, ha kezdőként szeretnél jól elkezdeni hirdetni a Facebookon.
 • Gyere el, ha eddig még csak a bejegyzéskiemeléseket használtad, de szeretnél fejlődni.
 • Gyere el, ha már ugyan használod a Hirdetéskezelőt, de nem teljesen vagy elégedett és szeretnéd hatékonyabbá tenni hirdetéseidet.
 • Gyere el, ha már használod a Hirdetéskezelőt, de túl sok időd veszi el a hirdetések elkészítése, és szeretnéd gyorsítani a munkád.

KEZDŐKÉNT

Ha még nem használtad a Facebook Hirdetéskezelőt:

 • Új szintre emelheted hirdetéseidet.
 • Megismerkedhetsz egy olyan hatékony eszközzel, mely megkönnyíti a további munkád és hatékonyabb leszel.

KÖZÉPHALADÓKÉNT

Ha már használod a Facebook Hirdetéskezelőt:

 • Megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet a hirdetéseidből, hol láthatod az eredményeidet.
 • Megismerheted azokat a funkciókat, melyekkel sok munkaórát megspórolhatsz a drága idődből.

  Természetesen fél nap alatt mi sem fogunk tudni minden hirdetési technikára maradéktalanul megtanítani, de nagyon sokat fogsz fejlődni! Ha rendszeresen használod az itt megszerzett tudást, tovább növelheted majd eredményességed a haladó Facebook hirdetési módszerek elsajátításával is.

  A webinárium témái, amelyektől eredményesebben fogsz tudni hirdetni:

  Facebook Hirdetéskezelő

  A hirdetéskezelő lesz a kiindulópontod, egy olyan eszköz, mely megkönnyíti hirdetéseidnél a költségkeret, a célközönség, az elhelyezési lehetőségek és a kreatív tartalom módosítását – többek között több hirdetés egyidejű csoportos szerkesztésére is lehetőséget kínál. Bármikor felfüggesztheted, lemásolhatod vagy újraindíthatod a hirdetési kampányaidat.

  Akkor is használhatod, ha nincs nagy tapasztalatod benne! Egyszerűen és könnyen hozhatsz létre hirdetést a számodra legjobb módokon. A vezetett mód segítségével azok is elboldogulnak, akik még nem gyakorlottak. A gyors létrehozással pedig időt spórolhatsz, ha már tapasztaltabb vagy! Megkönnyíti a hirdetések elkészítését, teljesítményének ellenőrzését és akár csoportos módosítását is. 

  Célzás a hirdetéskezelőben

  Marketingcélod meghatározása elsődleges fontosságú hirdetéseid eredményessége szempontjából. Lépésről-lépésre megnézzük, mikor, milyen célzások a legjobbak, a Te cégednek, hogyan érheted el legkönnyebben a célcsoportod. A hirdetéskezelő egyik nagy előnye, hogy rengeteg féle módon célozhatsz leendő ügyfeleidre.

  Forgalomterelő hirdetési trükkök

  Az egyik legnépszerűbb marketingcél: potenciális vásárlókat vinni a weboldalunkra, vagyis forgalmat terelni rá a Facebookból. Átnézzük azokat a hirdetéstípusokat, melyek a legalkalmasabbak erre a célra, és megmutatunk jó néhány olyan trükköt, melyekkel eredményesen tudod majd növelni weboldallátogatóid/vásárlóid számát.

  A/B teszt használata

  Az A/B tesztelés során egy-egy hirdetés két verzióját hasonlítjuk össze azért, hogy egyértelműen megkapjuk melyik teljesít jobban. Ezzel javíthatunk hirdetéseink teljesítményén, hiszen így csak a jól teljesítőket hagyjuk majd futni. Így sokat spórolhatsz a hirdetési költségeiden is!

  Videós kreatív készítés a hirdetéskezelőben

  A videós hirdetések hatékonysága kimagasló a többi hirdetési forma közül, így ezzel külön is foglalkozunk. Ha azt gondolod, hogy csak professzionális eszközökkel lehet videókat gyártani és a videós hirdetés nem neked való, akkor mi bebizonyítjuk, hogy nem így van! 😊 Megmutatjuk, hogyan tudsz videós hirdetéseket készíteni speciális tudás és eszköztár nélkül és azokkal hatékonyabban és olcsóbban hirdetni.

  Azonnali élmény alapú kreatív készítés

  Ez a hirdetéstípus egy látványos, teljes képernyős célhelyet biztosít hirdetéseidnek, az azonnali élménnyel pedig könnyebb eljuttatnod üzeneted ügyfeleidhez. Erőteljesen megragadja a néző figyelmét látványos videókkal, képekkel, galériákkal és akár a Te termékeiddel.

  Eredmények elemzése hirdetéskezelőben

  Ha már végigvettük a célzásokat, hirdetéstípusokat, akkor megnézzük, hol és hogyan láthatjuk az egyes hirdetéseink konkrét eredményeit. Megnézzük, hogyan tudunk kinyerni elemzéseket a Hirdetéskezelőből. Ezek az eredmények fognak Téged hozzásegíteni, hogy stratégiai alapon tervezhesd a jövőbeli hirdetéseidet, és a leghatékonyabban optimalizálhasd őket.

  Remarketing alapok

  A webinárium végén beletekintést nyerhetsz a haladóbb hirdetési megoldások egyik legnépszerűbb formájába, a remarketingbe. Remarketing hirdetésnek nevezünk minden olyan hirdetést, ami követi a látogatóidat, azaz újra és újra megjeleníti nekik a reklámodat. Izgalmasan hangzik? Tarts velünk! 😊

  Adatok 

  Időpont: 2021. március 04. 09:00-12:30

  Helyszín: az otthonod vagy az irodád (ez egy online, interaktív képzés)

  Plusz:

  • Az előadások diáit megkapod a képzés után.
  • Belépést nyersz Facebook zárt csoportunkba, ahol a későbbiekben is kérhetsz segítséget.

  Bónuszok:  

  • 5.000 Ft-os (nettó) kupon, amit online képzéseink árában érvényesíthetsz
  • A webinárium árát 100%-ban beszámíthatod személyes, testreszabott konzultációra Lévai Richárddal.

   

  Ki mutatja be Neked a közösségi marketing lehetőségeit?

  Lévai Richárd

  Közösségi marketing specialista, több közösségi marketing témájú könyv szerzője, a kozossegikalandozasok.hu blog írója. Richárd 2000 óta foglalkozik online marketinggel, Google Adwords hirdetésekkel 2008-tól Facebook hirdetésekkel pedig 2010-től dolgozik, Facebook hirdetésekről öt éve tart tréningeket. A Liftup Kft. csapatával kis- és középvállalkozások és multinacionális cégek közösségi kampányait és hirdetéseit segíti. A képzés sorozatán és a különböző konferenciákon tartott előadásain már több ezer ember ismerkedett meg a közösségi marketing előnyeivel.
  A Facebook Marketing Partner program első, és mindmáig egyetlen magyarországi tagja.

  t

  Mennyit ér ez a fél napos webinárium?

  Mennyit ér az időd és a nyugalmad?

  Munkaórákat tudsz spórolni és felesleges idegeskedéstől mented meg magad, ha jól állítod be és jól használod a közösségi felületeidet. Vegyél részt a webináriumon, és tudd meg, hogyan tudsz hatékonyan időt felszabadítani egyszerű trükkökkel! Mennyit ér az az idő, amit megspórolsz magadnak az előadás után? És mennyit ér a nyugalmad?

  Mennyit ér, ha erősödik a márkád és több ember ismeri meg a céged?

  Ha jól kommunikálsz új emberekhez tudsz eljutni, erősíted a márkádat és bővited az üzleti lehetőségeidet. De rossz kommunikációval, szerencsétlenül működő kampányokkal, átgondolatlan stratégiával árthatsz a cégednek már rövid távon is.

  Mennyibe kerül, ha mindezt a tudást egyedi tanácsadás során szeretnéd megszerezni?

  Az előadásokon elhangzó információkat természetesen egyéni tanácsadásban is megkaphatod. De az az 1-2 óra egyéni tanácsadást 30.000 és 80.000 Ft közötti díjon kapod meg.
  Persze lehet, hogy az előadás után szükséged lesz továbbra is egyéni tanácsadásra, de akkor ez sokkal hatékonyabb lesz, hiszen ismeretekkel felvértezve, jobban, akár kevesebb órát igénybevéve tudsz együtt dolgozni egy szakértővel.

  Mennyit érnek a bónuszok, amiket a webináriumon kapsz? 

  Minden résztvevő egy nettó 5.000 forintos kupont kap, amit további online képzéseken használhat fel. Plusz az előadás díját 100%-ban beszámítjuk ha Lévai Richárddal konzultálsz. Így tulajdonképpen ingyen veszel részt a webináriumon, és még ajándékot is kapsz.

  Nettó 5.000 Ft-s kupon

  Amit bármelyik online képzésünkre felhasználhatsz. 

  Tudjuk, hogy sok specifikus marketing feladat van, amikben el kell manapság mélyülni annak, aki igazán eredményes szeretne lenni. Ezért adjuk a kupont, hogy minden tudáshoz hozzá tudj jutni, amivel fejlesztheted a cégedet.

  Némely képzésen ez 25%-os megtakarítást jelent Neked.

  100% beszámítás

  A webinárium árát 100%-ban beválthatod, ha személyes konzultációt kérsz Lévai Richárdtól. Ebben az esetben a webinárium Neked ingyen volt, a tanácsadás pedig sokkal hatékonyabban tud lezajlani.

  Bónuszok

  Még hatékonyabban szeretnél hirdetni?
  Többet szeretnél tudni az Instagram és Facebook hirdetések világáról?

  Mélyedj el a témában jobban további előadásaink és tananyagaink segítségével!

  Válassz a Facebook és Instagram Hirdetéskezelés Szuperhatékonyan Webinárium
  mellé további előadásainkból!

  Haladó Instagram és Facebook hirdetéskezelés - fókuszban a remarketing

  Kétszer fél nap, haladó hirdetési megoldásokkal. Azoknak, akik a Facebook hirdetési rendszeréből, a remarketing listákból és az egyéni célközönségekből szeretnék a legtöbbet kihozni.
  Haladó tippek rutinos hirdetőknek.

  Könyv weboldalad GDPR beállításaihoz

  Válaszd az előadás mellé a GDPR Iránytű az online marketinghez című könyvünket! Így a webinárium után lehetőséged weboldaladat is megfeleltetni a GDPR szabályozásnak online marketing szempontból.

  w

  Személyes konzultáció

  Szeretnéd, hogy közösen dolgozzunk a  Te hirdetéseiden? VIP csomagunkban 2 órányi konzultációt is találsz!

  A Facebook és Instagram Hirdetéskezelés Szuperhatékonyan Webinárium egy olyan sorozat tagja, aminek részei egymásra épülve segítik a cégeket abban, hogy jobb eredményyeker érjenek el  a közösségi marketingben.

  Ha szeretnél Te is ütemezett fejlődést, válaszd ki a jelentkezésednél a további lehetőségeket, mert az előrelátó döntésedért kedvezményeket kaphatsz!

  Jelentkezz a webináriumra, add meg az adataid! 

  Facebook és Instagram Hirdetésekezelés Szuperhatékonyan Webinárium

  Lévai Richárd és a Liftup Kft. szervezésében.

  Add hozzá a szulinap10ev kupont a megrendeléshez és 20% kedvezményt kapsz a webinárium árából december 10-ig!

   

  Hogyan vehetsz részt a webináriumon?

  1. Válaszd ki az űrlapon, hogy mit szeretnél megrendelni!

  2. Fizesd ki az OTP Simple rendszerében bankkártyával, biztonságosan

  3. A megrendelésed után a számládat pár percen belül kiküldjük.

  4. Az online előadással kapcsolatos technikai információkat e-mailben fogod megkapni egy külön levében.

  5. Ha könyvet is rendeltél, azt néhány napon belül átadjuk a futárnak. Ha videós oktatóanyagot is választottál, annak hozzáférési adatait egy külön e-mailben fogod megkapni hamarosan.

  6. Ezután pedig nincs más dolgod, mint kipihenten, nyitottan részt venni az online, interaktív előadáson! 🙂

  Adatok

  Időpont: 2021. március 04. 9:00-12:30 óra
  Szint: kezdő-középhaladó

  Részvételi díj:
  19.900 Ft + ÁFA 

  A csomag tartalmazza: 

  • Fél napos webinárium
  • Az előadások anyaga PDF-ben
  • Örökös Facebook csoport tagság

  Bónusz: 
  + 5.000 Ft-os egyedi kupon, amit online képzéseinkre válthatsz be
  + a webinárium díját 100%-ban beszámítjuk Lévai Richárd konzultációink árába.

   További tudnivalók

   Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

   Lemondási feltételek

   A jelentkezés megrendelésnek számít. A jelentkezés a webinárium előtti 7. munkanapig mondható le, ekkor a webinárium teljes befizetett díját visszatérítjük, vagy a következő webináriumunk díjába beszámítjuk. A webinárium előtti 6. munkanaptól a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.
   A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezés bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb.miatt).

   Webáruház üzemeltető, eladó:
   Liftup Kft.
   1113 Budapest, Ulászló u. 62.
   +36-30-179-9008
   kepzes@liftup.hu

   Adószám: 26503572-2-43

   Gyakran ismételt kérdések

   Eddig csak bejegyzéskiemelést használtam, így is van értelme részt vennem a webináriumon?

   Mindenképpen, hiszen az alapoktól indulunk és a Hirdetéskezelő használatával megmutatjuk, hogyan tudsz még többet kihozni a hirdetéseidből. 

   Én már használom a Hirdetéskezelőt. Fogtok tudni újat mondani nekem is?

   Igen, egészen biztosan! Megmutatjuk neked, hogyan használd ki igazán a Hirdetéskezelő előnyeit. Ezekkel a trükkökkel gyorsítani tudod a napi munkád és eredményesebbek lesznek hirdetéseid!

   Mennyire megyünk bele a remarketinges témába, ha nem vagyok programozó is érteni fogom?

   Igen. Semmilyen mély, technikai megoldásról nem lesz szó. Programozói tudás nélkül is érthető megoldásokat mutatunk be a webinárium során.

   Miért kerül ennyibe ez a fél napos webinárium?

   Hasonló előadásainkra a belépő (amikor tantermi formában tartjuk) nettó 25.000 forint körül szokott lenni. A helyzetre való tekintettel szeretnénk támogatni a vállalkozókat, ezért adjuk ilyen kedvezményesen, ilyen sok bónusszal ezt a képzést.

    

   Kell valamilyen speciális eszköz az online előadásokhoz?

   Nem. A számítógéped, a tableted vagy akár a telefonod is elegendő, természetesen internet kapcsolattal. A lényeg, hogy képernyője és hangszórója legyen. A webkamera nem létszükséglet.

   Honnan tudom, hogyan lépjek be az online előadásba?

   Az előadást megelőzően fogsz kapni egy e-mailt, ahol részletesen bemutatjuk, hogyan használd a rendszert. Így könnyen fogsz tudni csatlakozni.

   Ha GDPR IRÁNYTŰ könyvet rendelek, hogyan kapom meg?

   A szállítási adatoknál megadott címre fogjuk pár napon belül postázni a könyvet. Ha valami speciális igényed van, töltsd ki a megjegyzések mezőnél.

   Ha megrendelem a Hatékony Instagram Hirdetések videós oktatóanyagot, hogyan férek hozzá?

   Küldeni fogunk egy külön levelet, amiben minden technikai információt megkapsz.

    

   Mi szeretjük a sütiket (akkor is, ha azok követnek minket)! ;-)

   A sütik biztosítják ugyanis a weboldalunk hatékony működését, és azt is, hogy a marketingünk korszerű legyen. Ez persze nem csak nekünk jó, hanem Neked is. Így tudunk például megvédeni attól, hogy ne zaklassunk felesleges reklámokkal, ha kiderült, hogy nincs rá szükségd.
   Éppen ezért ezen a weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked. Itt tudod őket megváltoztatni, átnézni az adatkezelési tájékoztatónkat. Későbbiekben, ha bármikor szeretnél változtatni, az alsó sarokban található fogaskerékre kell kattintani hozzá.

   Adatvédelmi beállítások elmentve!
   Adatvédelmi beállítások

   Szeretnénk minél személyreszabottabb élményeket és szolgáltatásokat nyújta a weboldaliunkon és ezen túl. Ezért használunk un. sütiket és követőkódokat. Ezek egy része, amik a rendszer üzemeltetéséhez szükséges, azonnal elindul, egy másik részét viszont Te tudod szabályozni ezen a felületen az egyes kategóriákban. További információkat az adatkezelési tájékoztatónkban találsz. Arra kérünk, segístd munkánkat, és kattints az [ÖSSZES ENGEDÉLYEZÉSE] gombra!

   A weboldal rendszerének működéséhez szükség van különböző beépülő modulokra és megoldásokra. Ezekhez tartozó sütiazonosítók találhatók itt.

   • wordpress_logged_in
   • wordpress_sec
   • wordpress_test_cookie

   • _dc_gtm_

   __cfduid PHPSESSID

   • wordpress_gdpr_allowed_services
   • wordpress_gdpr_cookies_allowed
   • wordpress_gdpr_cookies_declined

   gtm_auth gtm_debug gtm_preview

   • _ga
   • _gat
   • _gid

   Összes tiltása
   Összes engedélyezése