Közösségi Konditerem | Liftup Akadémia

Online Marketing + Adatvédelem tréning csomag

Közösségi Konditerem
Liftup Akadémia 
Online Marketing + Adatvédelem tréning csomag

Az Online Markerting + Adatvédelem tréninget azért szerveztük, hogy minél több olyan információ és tudás birtokába juss, aminek segítségével a kampányaid nem csak eredményesek lesznek, hanem jogilag is megállhatják a helyüket.
Gyere el, és ismerd meg, milyen adatvédelmi feltételek kapcsolódnak a legkorszerűbb online marketing megoldásokhoz!

  • Adatvédelmi képzés online marketingeseknek és cégvezetőknek
  • Gyakorlat fókuszú képzés három gyakorlati szakembertől
  • Segítség a korszerű marketing eszközök adatvédelmi felkészítéséhez
  • Gyere el, hogy ne csak eredményesek legyenek a marketing kampányaid, hanem adatvédemi szempontból is megnyugtatóak!

Mi történik a megrendelés után?  Kapsz egy visszaigazoló e-mail-t amiben benne lesz, hogy mit rendeltél, és egy link, ahonnan letöltheted a díjbekérődet. Számlainformációk Az átutalásnál a megjegyzés rovatba feltétlenül írd be a díjbekérőd sorszámát! A befizetés számlánkra történő beérkezését követően elektronikus számlát állítunk ki, melyet az általad megrendeléskor megadott email címre küldünk. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Lemondási feltételek A jelentkezés megrendelésnek számít. A jelentkezés a tréning előtti 7. munkanapig mondható le, ekkor a tréning teljes befizetett díját visszatérítjük, vagy a következő tréningünk díjába beszámítjuk. A tréning előtti 6. munkanaptól a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezés bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb.miatt). Weboldal üzemeltető, eladó: Liftup Kft. 1113 Budapest, Ulászló u. 62. +36-30-179-9008 kepzes@liftup.hu Adószám: 26503572-2-43

Online Marketing + Adatvédelem

Lévai Richárd és a Liftup Akadémia szervezésében. Szakmai partner: RG Stúdió Kft.

Időpont: 2019.04.25. 9-17 óra
Helyszín: Ádám Villa 1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a.
Ellátás: szünetekben frissítő, kávé, finom süti és pogácsa,  meleg ebéd.
Létszám: kiscsoportos tréning, 20-30 fő.
Szint: nincs

Részvételi díj: az egész napos rendezvényre ellátással együtt: 69 723 Ft (54900 + ÁFA)

A csomag tartalmazza: 

  • Egész napos tréning classroom
  • Teljes ellátás
  • Tréning anyaga PDF-ben
  • Örökös Facebook csoport tagság

Kedvezmények:

  • Amennyiben már részt vettél Közösségi Konditerem tréningjeink valamelyikén, akkor részedre további 10% kedvezményt tudunk biztosítani az árból!
  • Amennyiben egy cégtől két embernél többen jelentkeztek a tréningre, úgy a harmadik személytől kezdve mindenkinek fejenként  bruttó 5000 Ft-os kedvezményt biztosítunk  a tréning teljes díjából.

Mi történik a megrendelés után?  Kapsz egy visszaigazoló e-mail-t amiben benne lesz, hogy mit rendeltél, és egy link, ahonnan letöltheted a díjbekérődet. Számlainformációk: Az átutalásnál a megjegyzés rovatba feltétlenül írd be a díjbekérőd sorszámát! A befizetés számlánkra történő beérkezését követően elektronikus számlát állítunk ki, melyet az általad megrendeléskor megadott email címre küldünk. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók.

Lemondási feltételek: A jelentkezés megrendelésnek számít. A jelentkezés a tréning előtti 7. munkanapig mondható le, ekkor a tréning teljes befizetett díját visszatérítjük, vagy a következő tréningünk díjába beszámítjuk. A tréning előtti 6. munkanaptól a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezést bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb.miatt).

A Ptk. 8:1. § 3. pontja szerint fogyasztónak minősülő Vevőt a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglalt feltételek szerint elállási jog illeti meg, amit szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított 14 napon belül gyakorolhat. Az elállási jog gyakorlására a Rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával, vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján van lehetőség.

Trléning szervező: Liftup Kft. 1113 Budapest, Ulászló u. 62. 3/10. (mely levélcím is egyben)

Nyilvántartása vevő hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága,  Cégjegyzékszám: 01 09 329069,  Adószám: 26503572-2-43

 Tel: +36-30-179-9008,  e-mail cím: kepzes@liftup.hu