Közösségi Konditerem | élő képzések az RG Stúdiótól

Facebook-hirdetések haladó tréning

Hogyan hozz ki még többet a Facebook hirdetéseidből?

Ismerd meg a legújabb technikákat, módszereket, trükköket

és gyakorlati példákat megújult haladó tréningünkön!

Jobb eredményeket szeretnél Facebook hirdetéseiddel? Kisebb átkattintási arányt, nagyobb konverziós arányt, több videómegtekintőt, jobb visszajelzéseket?

A hirdetési költségeidet szeretnéd csökkenteni hatékonyan? Arra vagy kíváncsi, hogyan lehet alacsonyabb áron forgalmat, aktivitást vagy konverziót szerezni?

}

A munkád hatékonyságát növelő módszerek érdekelnek? Amivel gyorsabban lehet a hirdetéseket létrehozni, elemezni és optimalizálni?

Érdekelnek azok a hirdetési folyamatok, amikkel igazán hatékonyan lehet támogatni a marketinget és az értékesítést? 

Haladó hirdetési tréningünk ezekben segít!
A célja az, hogy egy egész napos, intenzív oktatás keretében minél több olyan tudást adjunk át a résztvevőknek, amik a hirdetési és a marketing eredmények növelésében segítenek.

 A képzést tartja: Lévai Richárd
Időpont: 2017. november 22. 9-17 óráig
Helyszín: Budapest, Ádám Villa

Egy intenzív nap haladó hirdetési megoldásokkal, tippekel, trükkökkel, esettanulmányokkal.

Ha eredményesebb szeretnél lenni, gyere el!

A Facebook egy hirdetési terminátor, milliónyi hirdetési opcióval, naponta frissülő lehetőségekkel. Ha értesz hozzá, folyamatosan nálad lesz az újdonság ereje, nagyobb figyelmet kapsz, olcsóbban vihetsz ki még több embert vásárolni, feliratkozni az oldaladra. Neked nincs még egy életed kitanulni ezt a terminátort, Ricsinek viszont ez az élete. Gyere el és tanuld meg leszűrt a tapasztalatokból csak azokat lehetőségeket, beállításokat, amikkel valóban, már holnaptól eredményesebben hirdethetsz!

Szőke András

ügyvezető, marketinges, Nitronet Media Kft.

Miért érdemes eljönnöd, ha már kezelsz hirdetéseket?

1. Ha már hirdetsz egy ideje Facebookon, és szeretnél még jobb eredményeket elérni...

…itt a helyed, mert új ötleteket, inspirációkat kapsz, és lesz lehetőséged tanulni mások eseteiből.

2. Ha pedig úgy hirdetsz, hogy nem vagy elégedett...

…akkor mindenképpen gyere el, mert pontosan, rendszerezetten megtanulod melyik hirdetési megoldás hogyan működik, melyik trükk mire jó, milyen módszerekkel tudsz igazán hatékony lenni.

3. Több cégnek kezelsz hirdetéseket?

A tréningen sok szó lesz azokról az eszközökről, amikkel egyszerűsíteni lehet az ilyen munkát. Business Managertől a Power Editor utáni Hirdetéskezelőig: a napi rutintól az adminisztrációig kapsz ötleteket arra az esetre, ha több cégnek különböző kampányokat kell kezelned.

4. Gyorsítani szeretnél a munkádon?

A Facebook hirdetési rendszerében nagyon sok időt lehet feleslegesen eltölteni, pedig apró trükkökkel gyorsan lehet létrehozni és kezelni hirdetéseket.
Hidd el, nem mindegy, hogy naponta 10 percet, vagy fél órát töltesz hirdetések ellenőrizgetésével!

5. Szeretnéd megismerni a legújabb megoldásokat?
 • Canvas hirdetés,
 • Lead gyűjtő hirdetés,
 • Remarketing stratégiák
 • Aktivitás alapú célközönségek,
 • Messenger hirdetés,
 • Új videó hirdetési megoldások.

csak néhány dolog az utóbbi időszakból.
Ezekről biztosan szó lesz, de a tréning naprakész, mi pedig igyekszünk kipróbálni mindent az elsők között, így ha addig lesz valami újdonság, arról is mindent megtudsz, amit csak lehet.

6. Olyan folyamatok, amik segítségével a Facebookot eredményesen tudod integrálni a céged marketing rendszerébe.

Hiszen a Facebook önmagában nem elég.
AdWords, hírlevél, YouTube, weboldal, szórólap, és sok más marketing eszköz kell a sikerhez.
Haladó tréningünkön megmutatjuk, hogyan csináld.
A folyamatok felépítéséről, célzási lépcsőkről, remarketing rendszerekről részletesen beszélünk, mert sok cég esetében ez a siker záloga.

7. Gyakorlati bemutató

A tréningen több megoldást gyakorlatban mutatunk meg. Élőben végigvezetünk a különböző beállításokon és a lehetőségeken.
Együtt nézzük meg, hogyan lehet létrehozni több különböző weboldal kattintás hirdetést az egy képestől a karusszelen át a videós kreatívig.
Együtt állítunk be egy Lead gyűjtő hirdetést és a hozzá tartozó űrlapot.
Végigvezetünk egy remarketing folyamat beállításán a weboldaltól a remarketing lista elkészítésén át a hirdetés létrehozásig.
Ezeknek a gyakorlatoknak egy része ráadásul Power Editorban fog történni, így ezt a rendszert is részletesen megismered a tréningen.
Be fogunk mutatni egy konkrét korábbi kampányt is, hogy lásd az A/B tesztek, a kreatívok, a landing page-ek felépítését és a velük elért eredményeket is.

A haladó tréning programja

 • 9:00-10:30: Stratégia, alapok, Facebook hirdetési újdonságok, Business manager használata
 • 10:40-12:20: Élet a Power Editor után, weboldal forgalom terelő hirdetések gyakorlatban
 • 13:10-14:20: A remarketing alapjai, saját célközönségek használata, konverzió követés, dinamikus remarketing
 • 14:30-15:40: Remarketing folyamat felépítése a gyakorlatban, célzási lépcső, Lead hirdetés felépítése a gyakorlatban
 • 15:50-17:00: Licit stratégiák, hirdetés optimalizálás, marketing folyamat stratégiák Facebook hirdetéssel kiegészítve

 

+ végig gyakorlati tippek, számok és példák

 

+ azok az újdonságok, amikről ma még nem tudunk (mert nem vezette be még a Facebook, de a tréningek idejében már ismerni fogjuk.

 

+ a tréning anyagát megkapod másnap PDF-ben

 

+ a résztvevők belépést nyernek a Közösségi konditerem zárt Facebook csoportba, így a kérdéseiket a tréningek után is feltehetik

 

+ aki egy tréningen részt vett, az a következőkre már kedvezményesen jöhet el

 

+ ellátás egész napra

 

Időpont: 2017.11.22. 9-17 óra
Helyszín: Ádám Villa – 1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a.
Ellátás: szünetekben frissítő és kávé,  meleg ebéd.
Létszám: kiscsoportos tréning, maximum 35 fő.
Szint: haladó (alap hirdetési ismeretek ajánlott)

A képzést tartja: Lévai Richárd közösségi marketing specialista

A Facebook hirdetések gyakorlati lépésein Lévai Richárd több közösségi marketing témájú könyv szerzője, a kozossegikalandozasok.hu blog írója fog végigvezetni.
Richárd 2000 óta foglalkozik online marketinggel, Google Adwords hirdetésekkel 2008-tól Facebook hirdetésekkel pedig 2010-től dolgozik, Facebook hirdetésekről öt éve tart tréningeket.
Csapatával kis- és középvállalkozások és multinacionális cégek közösségi kampányait és hirdetéseit kezeli. Tréningsorozatán és a különböző konferenciákon tartott előadásain már több ezer ember ismerkedett meg a közösségi marketing előnyeivel.

A Közösségi konditerem képzéssorozaton belül 2012 januárja óta foglalkozunk hirdetésekkel, az első önálló hirdetési tréninget pedig 2012 nyarán tartottuk. Azóta nem volt két ugyanolyan tréning, hiszen mindig a legaktuálisabb hirdetési megoldásokat, trükköket és tapasztalatokat osztjuk meg a résztvevőkkel úgy, hogy közben azt a nélkülözhetetlen alapot is megkapják, amivel a későbbiekben is magabiztosan tudják kezelni a Facebook újításait.

Inspiráció, ötletek, tapasztalatmegosztás egy profi csapatban

A Közösségi konditerem haladó Facebook hirdetési tréningen a professzionális megoldásokról lesz szó. Olyanokról, amire akkor van szükséged, ha már hirdetsz egy ideje, és új ötletek, inspirációk kellenek a továbblépéshez.
De ha több cégnek kezelsz hirdetéseket, ha sok kampányt futtatsz, akkor is itt a helyed, hiszen azokról a Power Editortól a Business Manageren át az olyan speciális megoldásokról lesz szó, mint a dinamikus termékhirdetések, a Messenger hirdetések, vagy a remarketing stratégiák.

Haladó szinten vagy?
Inspiráció, ötletek, tapasztalatmegosztás, profi eszközök, rutinos hirdető társaság…

Ha erre van szükséged, nem hagyhatod ki a Közösségi konditerem haladó Facebook hirdetések tréningjét!

Szükséged van a profi tudásra, de úgy érzed, még nem vagy haladó szinten?
Ne csak a haladó tréningünkre gyere el! Válaszd a haladó tréning + online tréning csomagot!
Így a tréning előtt megismerheted a legfontosabb alap tudnivalókat közel 13 órányi online oktató anyag formájában. A haladó trénigen pedig még mélyebbre merülhetsz a lehetőségekben.

Komplex tudásra vágysz?

Állítsd össze személyre szabott tréning csomagodat!

Tantermi tréning

Egész napos, haladó szintű gyakorlati tréning a Facebook hirdetésekről.

Könyv a facebook hirdetésekről

Válaszd a tréning mellett a Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0 könyvet! Így a tréning után lehetőséged lesz elmélyedni a Facebook hirdetések stratégiai és gyakorlati rejtelmeiben.

 

I

Online videós tanfolyam

13 óra előadás anyag, ami a tanfolyam előtt és után rengeteg tudást és ötletet ad az elhangzottakon felül. Válaszd a Facebook-hirdetések A-tól Z-ig online videó tréninget is!

w

Személyes konzultáció

Szeretnéd, hogy közösen dolgozzunk a  Te hirdetéseiden? VIP csomagunkban 2 órányi konzultációt is találsz!

 Ez a tréning lezárult. Ha érdeklődsz tréningjeink iránt, iratkozz fel az alábbi űrlapon.

 

Egy tréninget feltétlenül hallgass meg és máris közelebbinek érzed majd a Facebook hirdetéseket. Közvetlen, érhetően adja át az anyagot, sok példát hozott, megosztotta velünk saját tapasztalatait. Mindenkihez odament a szünetekben és pár szót beszélhettünk vele. Többször felajánlotta ha segítségre van szükségünk, nyugodtan szóljunk, segít.

Molnár Éva

Morgens Design Kft.

Sok Facebook-kal kapcsolatos tréningről hallani. Amin eddig részt vettem, az felületes így utólag az RG Stúdió tréningjéhez mérten. Engem Lévai Richárd naprakész blogja, alapos, körültekintő bejegyzései győztek meg arról, hogy ezt a tréninget meg kell hallgatnom. Nagyon elégedett vagyok az előadással. Pörgős volt. Elsősorban azoknak ajánlanám, akik már legalább egy kicsit belelátnak a facebook hirdetések világába, s azt magasabb szinten szeretnék alkalmazni.

Bruchmann Zsuzsa

Cégvezető, Makadémia Kft.

Mindenképpen azoknak ajánlanám, akiknek nincs idejük utánajárni az újdonságoknak, illetve segítségre van szükségük egy üzleti fiók kezdeti lépéseihez. A tanfolyam mindenképpen a Facebook mélyebb használatát mutatta be, kifejezetten jónak tartom, hogy a célközönségeket részletesebben bemutatta az előadó, hiszen ez az egyik legfontosabb része szerintem egy sikeres hirdetésnek. A tréning is nagyon jól fel van építve, és az előadás is szuper volt.

Holló Enikő

Shop.Builder Webáruház

Mi szeretjük a sütiket (akkor is, ha azok követnek minket)! ;-)

A sütik biztosítják ugyanis a weboldalunk hatékony működését, és azt is, hogy a marketingünk korszerű legyen. Ez persze nem csak nekünk jó, hanem Neked is. Így tudunk például megvédeni attól, hogy ne zaklassunk felesleges reklámokkal, ha kiderült, hogy nincs rá szükségd.
Éppen ezért ezen a weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked. Itt tudod őket megváltoztatni, átnézni az adatkezelési tájékoztatónkat. Későbbiekben, ha bármikor szeretnél változtatni, az alsó sarokban található fogaskerékre kell kattintani hozzá.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk minél személyreszabottabb élményeket és szolgáltatásokat nyújta a weboldaliunkon és ezen túl. Ezért használunk un. sütiket és követőkódokat. Ezek egy része, amik a rendszer üzemeltetéséhez szükséges, azonnal elindul, egy másik részét viszont Te tudod szabályozni ezen a felületen az egyes kategóriákban. További információkat az adatkezelési tájékoztatónkban találsz. Arra kérünk, segístd munkánkat, és kattints az [ÖSSZES ENGEDÉLYEZÉSE] gombra!

A weboldal rendszerének működéséhez szükség van különböző beépülő modulokra és megoldásokra. Ezekhez tartozó sütiazonosítók találhatók itt.

 • wordpress_logged_in
 • wordpress_sec
 • wordpress_test_cookie

 • _dc_gtm_

__cfduid PHPSESSID

 • wordpress_gdpr_allowed_services
 • wordpress_gdpr_cookies_allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined

gtm_auth gtm_debug gtm_preview

 • _ga
 • _gat
 • _gid

Összes tiltása
Összes engedélyezése